Mesék Mindenkinek

Üdvözlöm a honlapon!

Ez a oldal olyan elvek alapján készült, amelyek biztosítják, hogy bármilyen, speciális igényű felhasználó (látás-, hallás-, mozgássérült) hozzájusson az oldalon található hét meséhez. Külön figyelmet szenteltem a multimédiás anyagok hozzáférhetőségének biztosítására: a videókat feliratokkal láttam el, a szöveges tartalom pedig tekinthető a hangállományok karakteres átiratának is. A feliratozó eljárás egyedül Internet Explorer alatt működik megbízhatóan, ezért az oldal teljes használhatóságához ez a böngésző ajánlott!

Weblapom diplomamunka keretében készül, amelyben külön fejezetet szentelek a tesztelésnek. Ez azonban csak akkor lehet kellően hiteles, ha megfelelő számú minta gyűlik össze. Ezért kérem, ha kedvet és elhivatottságot érez e nemes eszme támogatására, áldozzon pár percet egy rövid elektronikus kérdőív kitöltésére! Elsősorban hátrányos helyzetű felhasználók jelentkezését várom, akik ötleteikkel, észrevételeikkel segíthetnék a további célirányos fejlesztéseket!

Ennyi bevezető után nincs más hátra, mint hogy akadálymentes böngészést kívánjak!

Fapál Ferenc


Kisegítő lehetőségek

Betűméret:

Betűvastagság:

Betűtípus:Ez itt egy fejléc

Ez a szöveg és a fenti fejléc arra szolgál, hogy segítsen megtalálni a megfelelő beállításokat. Ismétlem. Ez a szöveg és a fenti fejléc arra szolgál, hogy segítsen megtalálni a megfelelő beállításokat. Ismétlem. Ez a szöveg és a fenti fejléc arra szolgál, hogy segítsen megtalálni a megfelelő beállításokat.